Astăzi mi-a fost poftă de un desert. Trebuia să-l fac repede, pentru că e vineri şi lenea e mare şi să nu fac zece mii de porţii, ci doar pentru două persoane. Am aruncat într-un vas ce-am găsit prin frigider, le-am amestecat, le-am bătut bine cu telul, le-am dat prin tigaie şi le-am uns cu puţină dulceaţă de trandafiri.
Ingrediente
125 grame de făină
125 ml apă minerală
2 ouă
125 ml lapte
un pliculeţ zahăr vanilinat
Timp de preparare: 30 de minute. De fapt, au fost 50, dacă pun la socoteală şi schimbatul buteliei, care s-a terminat fix când eram la jumătate. Deh, gazul nu urcă până în Rulmentul.
Nu pot descrie în cuvinte, dar dulceaţa de trandafiri e extraordinară. Cam greu de găsit şi cam scumpă, însă merită fiecare bănuţ.
Aveam mai multe poze, însă m-am gândit că saliva distruge tastatura, aşa că am băgat doar trei:
Leave a Reply