Am fost la magazin să iau nişte carne tocată. De fapt, carne de lucru se numea pe care vânzătoarea o toca pe loc ca să mă conving eu cât de proaspătă e.
A cântărit un kilogram şi 12 grame apoi a aruncat-o în tocător. Bineînţeles, după ce i-a aplicat eticheta cu preţul şi gramajul iniţial. Acu’, dacă aţi tocat vreodată carne, trebuie sa ştiţi că în tocător mereu rămâne ceva. De-aia baga gospodinele pâine…
Am şi eu două nelămuriri:
1. De ce nu se aplică eticheta DUPĂ tocare? De ce să plătim tot noi, consumatorii, pierderile?
2. N-am văzut ca vânzătoarea să cureţe maşina aia după folosire. E posibil deci, ca printre carnea proaspătă să existe şi urme de animal mort de ieri sau alaltăieri.
qwerty says
La Hard Discount..cel putin asta de langa mine se eticheteaza dupa ce se toaca. Cauta si tu alt magazin.
victorblog says
@qwerty: Văzusem asta şi la Carrefour, dar la cafea boabe.
Bucur says
Pentru ca traim in Romania….de aia.:)>-
Mihai Radovicescu says
1. pentru ca patronul gigel se scade (teoretic) din gestiune cu ce ti-a cantarit tie INAINTE, doar n-oi vrea sa isi asume el “pierderile”. Pentru asta exista clienti.
2. (iar teoretic) masina de tocat ar trebui curatata/dezinfectata la sfarsitul fiecarei zile, dupa ce clientii merg la casele lor si s-au tras obloanele. Ca si tine nu bag mana in foc ca se intampla asta de fiecare data, depinde cat de responsabil este vanzatorul/patronul.
:)
starchim01 says
Atunci când beam bere beam numai la sticlă deoarece ori de câte ori cumpăram la halbă berea prospătă din butoi se turna peste cea veche din halbă,care halbă era pusă sub robinetul pe unde se umplu halbele.Bineânțeles că acel robinet picura tot timpul,și de multe ori halba era deja plină cel puțin până la jumătate.Apoi am renunțat și la aia de la sticlă deoarece era stătută.Și uite așa tot renunțând la căte ceva au trecut doi ani fără alcool.În ce privește carnea eu o cumpăr gata ambalată.
qwerty says
@starchim: tu mananci must cu paine? e vreun fel de hrana speciala pe perioada crizei?