Cică azi se mănâncă pește. Și mâine și poimâine și în fiecare zi…
Astăzi, vreo câteva hamsii s-au împiedicat de o mână de mălai și au aterizat fix într-o tigaie cu ulei fierbinte. Au stat vreo cinci minute și s-au gândit, apoi au ieșit afară și s-au bălăcit într-un sos de usturoi cu smântână și s-au jucat cu o felie de lămâie. Au sărit în ajutorul lor și vreo două beri…
Poze nu mai am, și oricum mă gândesc că sunt printre voi și femeiînsărcinate și nu vrem o naștere spontană, nu?
Totuși, vă las o poză mai interesantă, care prezintă o știucă ajunsă din greșeală pe un pat de usturoi, piper, ceapă, dafin, morcov, rădăcină de pătrunjel și s-a învelit cu câteva rondele de roșie, stropite de puțin vin alb. Asta era înainte de a fi zvârlită în cuptorul încins.
Și nu uitați: peștele e singura legumă care merge mâncată fără carne. :D
Leave a Reply